Reg No Ke/Dehi-00702 පබසරා බි பபஸறா PABASARA BEE HONEY PRODUCTION _ DEBAGAMA, DEHIOWITA, SRI LANKA. පබසරා බි මි මැසි පෙට්ටි නිෂ්පාදනය ඔබගේ ගොවිපොළේ මි මැසි පාලනය පිළිබඳ පුහුණු වැඩසටහන් මී පැණි අලෙවිකිරිම මි මැසි පාලනය සඳහා අවශ්‍ය අනෙකුත් උපකරණ අලෙවිය දෙකෙන් පංගුවට මි බඹර වද කැපීම සඳහා දිවයින පුරා සේවාව අප වෙතින් ලබා ගත හැක. හොඳම කෘෂි ව්‍යවසායක ලෙස 2017/2018 සබරගමු රන් සම්මානය හිමි කරගත් වසර 20කට අධික සේවා පළපුරුද්දක් ඇති අපගේ නවමු සේවාවන් තුලි න් දියුණුවක් ලබන්නට ඔබට ආරාධනා! 0764339540 දෙබෑගම, දෙහි ඕවිට. பபஸறா PABASARA BEE HONEY PRODUCTION 20 year Experience with GOLDEN AWARD ACHIEVE "2017-2018 Sabaragamu Province AGRO ENTREPRENEUR" BEE FLIES BOX BEE Controlling consultancies BEE HONEY BEE Controlling TOOL KIT Island Wide Service BEE FLIES BOX-Rs: 2700/= Upward BEE FLIES CONTROLLING 10 Member Group One day training Programs- Rs10,000/= Upward 8:00 a.m. - 6:00 p.m. open. U.P.A.P.K. Pathirana(Proprietor) 076-4339540 DEBAGAMA, DEHIOWITA.

Tuesday, August 22, 2023

Reg No Ke/Dehi-00702 

පබසරා බි பபஸறா PABASARA BEE HONEY PRODUCTION _ DEBAGAMA, DEHIOWITA, SRI LANKA.

හොඳම කෘෂි ව්‍යවසායක ලෙස 2017/2018 සබරගමු රන් සම්මානය හිමි කරගත් වසර 20කට අධික සේවා පළපුරුද්දක් ඇති අපගේ නවමු සේවාවන් තුලි න්  දියුණුවක් ලබන්නට ඔබට ආරාධනා!




පබසරා බි 

      • මි මැසි පෙට්ටි නිෂ්පාදනය
      • ඔබගේ ගොවිපොළේ මි මැසි පාලනය පිළිබඳ පුහුණු වැඩසටහන්
      • මී පැණි අලෙවිකිරිම
      • මි මැසි පාලනය සඳහා අවශ්‍ය අනෙකුත් උපකරණ අලෙවිය
      • දෙකෙන් පංගුවට මි බඹර වද කැපීම සඳහා දිවයින පුරා සේවාව

 අප වෙතින් ලබා ගත හැක.


0764339540

දෙබෑගම, දෙහි ඕවිට.


பபஸறா PABASARA BEE HONEY PRODUCTION

20 year Experience with GOLDEN AWARD ACHIEVE "2017-2018 Sabaragamu Province AGRO ENTREPRENEUR"

      • BEE FLIES BOX
      • BEE Controlling consultancies
      • BEE HONEY
      • BEE Controlling TOOL KIT

Island Wide Service




BEE FLIES BOX-Rs: 2700/= Upward

BEE FLIES CONTROLLING 10 Member Group One day training Programs- Rs10,000/= Upward

8:00 a.m. - 6:00 p.m. open.


U.P.A.P.K. Pathirana(Proprietor)

076-4339540

DEBAGAMA, DEHIOWITA.

No comments:

Post a Comment